Viac o GDPR

Viete, aké máte práva? Aneb GDPR v praxi  

 

Vážení zákazníci, Vaše osobné údaje u nás vždy boli, sú a budú v bezpečí. Ako ste si iste všimli, požadujeme po vás len to najnutnejšie k nákupu na našich eshopoch. Uchovávame si o vás nasledujúce osobné údaje: meno a priezvisko, adresu, ktorú ste nám poskytli na doručenie tovaru, telefónne číslo a emailovú adresu. K Vašim osobným údajom následne párom tovar, ktorý ste nakúpili na našich eshopoch www.dobra-miska.sk, www.dobra-miska.cz. Nepožadujeme a teda ani neuchovávame váš vek, dátum narodenia, rodné číslo, pohlavie či rodinný stav. Tieto údaje nepotrebujeme k tomu, aby sme naplnili vaše očakávania spoľahlivého a rýchleho nákupu. Vaše údaje sú odovzdávané iba skladovacím a prepravným spoločnostiam za účelom doručenia tovaru na Vami poskytnutú adresu. Na základe NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov Vám oznamujeme, že máte právo svoj súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek odvolať. Tiež nám môžete napísať na info@dobra-miska.cz popr. info@dobra-miska.sk alebo nás akokoľvek inak kontaktovať - ​​čo samozrejme môžete urobiť kedykoľvek, nielen pokiaľ ide o zmazanie osobných údajov, alebo o odhlásení z odberu e-mailov. Vaše osobné údaje v našej databáze si taky môžete kedykoľvek vyžiadať, môžete sa opýtať, prečo Vaše údaje spracovávame alebo ako sme sa k nim dostali. Tiež ich môžete zmeniť - aktualizovať, opraviť alebo úplne zmazať. Od tohtoročného mája vďaka Európskej únii navyše budete môcť osobné údaje, ktoré ste nám zverili, preniesť k niekomu inému či ich spracovanie obmedziť. A keby sa Vám čokoľvek nezdalo, môžete sa obrátiť na Úrad na ochranu osobných údajov a upozorniť na to.

Veríme ale, že k podobnému kroku nenájdete dôvod. Ak ste dočítali až sem, ďakujeme za Váš čas - offo sme museli urobiť za dosť.

Prihlásenie / Registrácia

0 položiek v košíku

MENU