MENU

Alavis MSM pre kone plv 600g

Tento veterinárny prípravok pre kone, ktorý sa používa na liečbu zápalov a bolesti a na posilnenie väzov a šliach, obsahuje veľmi čistú formu MSM. Súčasne výrobok obsahuje ďalšie účinné látky, ako sú značkové kolagény Collyss a Cartidyss. Jeho bla

EAN: 6216294002024 ID: 17100

Cena: €29,42
Dostupnosť: Skladom (viac než 20ks)
vo stredu u vás

Platí iba u prepravnej spoločnosti Geis a pri platbe v hotovosti alebo PayU

Dátum expirácie: 31.1.2026
+ - ks

Nákupom tohoto produktu získate 62 bonusových bodov


Popis

Popis produktu

Tento veterinárny prípravok pre kone, ktorý sa používa na liečbu zápalov a bolesti a na posilnenie väzov a šliach, obsahuje ultračistú formu MSM. Súčasne výrobok obsahuje ďalšie účinné látky, ako sú značkové kolagény Collyss a Cartidyss. Jeho priaznivé účinky boli zaznamenané v prípade liečby po úrazoch a operáciách. Vďaka svojej schopnosti potláčať alergické reakcie je vhodný aj na použitie pri liečbe alergií.

Prírodný liek pre kone na zápaly a bolesť

Tento produkt obsahuje MSM v kombinácii s kolagénmi značiek Collyss a Cartidyss v úplne prírodnej, čistej forme. Môže zmierniť bolesť a má protizápalové účinky. Má pozitívny vplyv na zlepšenie fyzickej kondície, znižuje produkciu mediátorov zápalu, chráni namáhané kĺby, zlepšuje ich funkciu, po jeho použití sa posilňujú väzy a šľachy. Je vhodný na ošetrenie rán, poúrazových a pooperačných stavov. Môže rozložiť už poškodené tkanivo. Používa sa aj v alergológii na liečbu alergických stavov. Má tiež pozitívny vplyv na regeneráciu vlasov a kopytnej rohoviny. Môže sa používať aj preventívne, vtedy má regeneračný a relaxačný účinok na svaly, posilňuje chrupavky a kostné tkanivo, čím posilňuje celý pohybový aparát.

Prírodný liek pre kone na zápaly a bolesť
Active ingredients

Active ingredients

MSM - metylsulfonylmetán obsahuje organicky viazanú síru, ktorá pozitívne pôsobí na posilnenie väzov a šliach, potláča zápaly, bolesť, regeneruje svaly. Je jedinečným zdrojom zlúčenín síry, ktoré liečia poškodené kĺbové chrupavky. Síra pomáha pri tvorbe kolagénu a glukozamínu. Collyss - ide o najkvalitnejší kolagén typu I, ktorý sa nachádza v šľachách a spojivových chrupavkách. Pomáha odolávať ťahovému namáhaniu, a preto je dôležitý na posilnenie pohybového aparátu. Nachádza sa v kostiach a koži. Tento typ kolagénu je patentovaný purifikovaný hydrolyzát kolagénu získaný z chrupavky morských rýb. Cartidyss - kolagén typu II tiež najvyššej kvality. Jeho úlohou je udržiavať tvar chrupavky a zabraňovať jej deformácii. Je súčasťou hyalinnej a elastickej chrupavky a pomáha odolávať tlaku. Je to purifikovaný kolagénový hydrolyzát získaný z rajskej chrupavky.

Zásady používania

Jedná sa o biely kryštalický prášok bez sírneho zápachu. Podáva sa priamo do úst alebo sa môže primiešať do jedla. Doba používania nie je časovo obmedzená. Pri dlhodobom používaní neboli pozorované žiadne nežiaduce účinky. Nie je to doping, môže sa podávať počas celej športovej sezóny.

Zásady používania

Dávkovanie

Hmotnosť koňaIniciačná dávka (prvých 10 dní) denneUdržiavacia dávka (pokračovanie) denne 100 kg 5 g 1 1/4 odmerky 2 - 3 g 1/2 - 3/4 odmerky 200 kg 10 g 2 1/2 odmerky 4 - 6 g 1 - 1 1/2 odmerky 300 kg 15 g 3 3/4 odmerky 6 - 9 g 1 1/2 - 2 1/4 odmerky 400 kg 20 g 5 odmeriek 8 - 12 g 2 - 3 odmerky 500 kg 25 g 6 1/4 odmerky 10 - 15 g 2 1/2 - 3 3/4 odmerky 600 kg 30 g 7 1/2 odmerky 12 - 18 g 3 - 4 a pol odmerky

Ako používať: Prášok sa môže podávať s kúskom jedla, zmiešať s jadrom alebo melasou alebo podávať priamo do úst. ALAVIS™ MSM je biely kryštalický prášok bez sírneho zápachu.

Trvanie používania. Pri dlhodobom podávaní neboli zaznamenané žiadne závažné vedľajšie účinky. Nie je to doping, môže sa podávať počas celej športovej sezóny.

Náš tip na dlhodobé podávanie: ALAVIS™ MSM pre kone + ALAVIS™ Duoflex - táto kombinácia sa odporúča na dlhodobé podávanie u koní s chronickými problémami pohybového aparátu. Kombinované podávanie zabezpečuje regeneráciu kĺbovej chrupavky, zlepšenie mazania, regeneráciu a uvoľnenie svalov a posilnenie väzov a šliach, ktoré posilňujú celý pohybový aparát.


***Objednávky vytvorené do 14 hodiny doručujeme nasledujúci pracovný deň***